خانه / تغذیه سالم / آب پنیر و انواع مختلف آن

آب پنیر و انواع مختلف آن

آب پنیر و انواع مختلف آن

شاید برای شما درباره مزایای استفاده از آب پنیرسوال پیش بیاید، که چگونه به مبارزه با علائم سرطان و بیماری های قلبی کمک می کند؟

آب پنیر و انواع مختلف آن

بسیاری از مردم از آب پنیر به عنوان مکمل غذایی استفاده می کنند تا به تشکیل پروتئین عضلانی کمک کنند و رشد توده عضلانی را افزایش دهند.

شیر به طور عمده از دو نوع پروتئین کازئین و پروتئین آب پنیر تشکیل شده است. آب پنیر را می توان از شیر کازئین جدا کرد و یا می توان در هنگام تولید پنیر به عنوان یک محصول جانبی تولید شود.

پنیر پروتئین کامل است، زیرا حاوی تمام ۹ اسید آمینه ضروری بدن است، به همین علت آب پنیر حاوی ترکیبی از آلفا لاکتو گلوبولین، آلفا و لاکتبالومین است.

 

انواع آب پنیر

۱-پودر آب پنیر

  • پودر آب پنیر شیرین
  • پودر آب پنیر اسیدی (ترش)
  • پودر آب پنیر دمینرال

۲-شیرخشک

 ۳-پودر کشک

۴-پودر ماست

 ۵-پودر لاکتوز

۶-کازئینات­ ها

 

مزایای استفاده از آب پنیر

  • کاهش وزن
  • دارای خواص ضد سرطان است
  • کاهش کلسترول در خون
  • درمان فشار خون، مشکلات قلبی عروقی و قلب
  • جلوگیری از کاهش وزن به ویژه برای افراد مبتلا به HIV
  • بالا برنده سرعت هضم غذا
  • بهترین ضد یبوست
  • بهترین از بین برنده سلولیت
  • بهترین تنظیم کننده قند خون
  • بهترین مکمل غذاییبرای ورزشکاران
  • بهترین مکمل غذایی برای سالمندان
  • اثر آنتی اکسیدانی فوق العاده
  • مفید در رشد و تقویت استخوان ها
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • کمک به دفع سنگ کلیه
  • کمک به دفع سنگ صفرا
  • درمان تورم مفاصل ، دست و با پا
  • مفید برای افرادی که از خوردن مواد حاوی پروتئین منع شده اند

 

برخی از خطرات بالقوه 

  • درد معده
  • گرفتگی
  • اشتهای کم
  • تهوع
  • سردرد
  • خستگی
  • ممکن است آکنه ایجاد کند
  • ممکن است در افراد مبتلا به آلرژی شیر باعث آلرژی شود.

 

webteb

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس