دستور پخت آش پرپوله یا آش عدس

آش پرپۆڵه یا آش عدس غذای محلی کردستان است. این نوع آش مخصوص فصل‌های سرد سال در شهر سنندج می‌باشد.یکی از خصوصیات این آش اینکه بسیار ساده است و به آسانی می ونا مواد اولیه آن را تهیه کرد.

مواد لازم (برای ۴ نفر):

۱- عدس ۳۰۰ گرم

۲- پیاز ۲ عدد متوسط

۳- رشته آشی (به مقدار لازم)

۴- ادویه (مرزه)

۵- نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم

روش پخت آش پرپوله:

ابتدا عدس‌ها را شسته، سپس به آن آب اضافه کرده می‌گذاریم تا عدس بپزد.

پیازهای خرد شده را همراه روغن تفت داده و به آن نمک و ادویه اضافه می‌کنیم.

بعد از پخت کامل عدس‌ها، پیاز داغ را به آن اضافه کرده و در این مرحله ادویه (مرزه) را به آش می‌افزاییم.

در مرحله آخر طبخ رشته آشی را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا با حرارت ملایم آش پرپۆڵه جا بیفتد و درست شود.

منبع:ابن سینا

محسن زارعی پور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

دستور پخت آش کشک

ش آذر ۲۴ , ۱۳۹۷
آش پرپۆڵه یا آش عدس غذای محلی کردستان است. این نوع آش مخصوص فصل‌های سرد سال در شهر سنندج می‌باشد.یکی از خصوصیات این آش اینکه بسیار ساده است و به آسانی می ونا مواد اولیه آن را تهیه کرد. مواد لازم (برای ۴ نفر): ۱- عدس ۳۰۰ گرم ۲- پیاز ۲ عدد متوسط […]

دسترسی سریع