خانه / آشپزی / دستور پخت خورشت آلوچه

دستور پخت خورشت آلوچه

خورشت آلوچه یکی از غذاهای بسیار عالی و خوشمزه ایرانی است که مخصوص شهر کرمان میباشد این خورشت هم با گوشت و هم با مرغ تهیه میشود که طعم هر دو نوعش بی نظیره و اینکه کدوم مدل رو بپزیم فقط به سلیقه و زمانی که برای پخت دارید بستگی داره چون خورشت آلو با مرغ به زمان کمتری از خورشت آلو با گوشت برای آماده شدن احتیاج دارد.

مواد اولیه:

  1. گوشت ۴۰۰ گرم
  2. لوبیاچیتی ۱۰۰ گرم
  3. رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپخوری
  4. سبزی خشک (جعفری و گشنیز) ۳۰۰ گرم
  5. پیاز سرخ‌شده نصف پیمانه
  6. آلوچه‌خشک ۱۰۰ گرم
  7. آبلیمو دو قاشق سوپخوری
  8. روغن نصف پیمانه
  9. ادویه، زردچوبه، فلفل و دارچین به میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت را با پیاز تفت می‌دهیم و لوبیای خیس‌شده را با مقداری آب‌جوش به گوشت اضافه می‌کنیم. نمک و تمام ادویه‌ها را افزوده و می‌گذاریم با حرارت ملایم پخته شود. پس از پخته شدن گوشت و لوبیا، سبزی خشک، آلوچه، آبلیمو و رب را می‌افزاییم، پس از نیم ساعت جوشیدن، خورش آماده است.

 

 

همچنین ببینید

دستور پخت آش پرپوله یا آش عدس

آش پرپۆڵه یا آش عدس غذای محلی کردستان است. این نوع آش مخصوص فصل‌های سرد سال در شهر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس