خانه / آشپزی / دستور پخت سس اسپاگتی یا سس گوجه

دستور پخت سس اسپاگتی یا سس گوجه

در این قسمت قراره دستور پخت سس اسپاگتی (ماکارونی) یا سس گوجه یا همون سس قرمز معروف رو یاد بگیریم و ازش استفاده کنیم. سس اسپاگتی که در این جا آموزش می دیم سس ایتالیایی هست و جزو سس های محبوب و پر متقاضی هست و در اکثر رستوران هایی که غذای فرنگی سرو میشه از این دستور پخت استفاده می کنند.شما می تونید از این سس در پخت هر گونه اسپاگتی از جمله اسپاگتی بلونز،اسپاگتی کن کارنه ،اسپاگتی پومودور و… استفاده کنید وازش لذت ببرید.همچنین شما می توانید از این سس به عنوان سس کف خمیر پیتزا در هنگام درست کردن پیتزا و به جای رب گوجه استفاده بکنید.

“هدف ما کمک به خوشمزه تر کردن دور همی های شماست”

مواد مورد نیاز:

۱-گوجه فرنگی                                                       ۱۰ عدد متوسط

۲-پیاز                                                                    ۳ عدد متوسط

۳-عصاره مرغ                                                         ۸ عدد کوچک

۴-کره                                                                   ۱۵۰گرم

۵-پودر آویشن                                                         به مقدار لازم

دستور پخت:

این سس دستور پخت به شدت ساده ای دارد.یک قابلمه را از آشپز خانه خود بر دارید  و بعد از شستن گوجه و پیاز پوست گرفته خود آن ها را درون قابلمه بریزید و تا بالای محتوای درون قابلمه آب کنید و قابلمه خود را بر روی اجاق بگذارید. ابتدا با شعله زیاد و زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد مقداری شعله گاز را کم کنید و صبر کنید تا آب درون قابلمه تقریبا خشک شود. دراین هنگام عصاره مرغ خود را پودر کرده و به گوجه و پیاز داخل قابلمه که دیگر له شده اند اضافه کنید و خوب هم بزنید؛ اجازه بدهید تا تمام آب  قابلمه خشک شود. بعد از اتمام این مرحله کافیست محتوای درون قابلمه را به داخل یک ظرف دیگر بریزید و اجازه دهید تا مواد سرد شوند در این مرحله قبل از سرد شدن می توانید ۱۵۰ گرم کره و پودر آویشن خود را به مواد اضافه کنید بعد از سرد شدن همه مواد را درون یک آبمیوه گیر بریزید و آن ها را با هم مخلوط کنید. به همین راحتی سس شما آماده است.

توجه:

  • توجه داشته باشید هنگامی که قابلمه روی گاز است مواد ته نگیرد چون مزه دود می دهد.
  • عصاره مرغ به اندازه کافی نمک دارد و نیازی  به افزودن نمک نیست.
  • بعد از این که سس را آماده کردید اجازه دهید کامل سرد شود و سپس درون یخچال نگهداری کنید. همچنین برای این که مدت زمان بیشتری بتوانید از سس استفاده کنید، خوب است که از یک قاشق مخصوص خودش از آن استفاده کنید.

منبع:ابن سینا۹۷

درباره ی محسن زارعی پور

Avatar

همچنین ببینید

دستور پخت خورشت آلوچه

خورشت آلوچه یکی از غذاهای بسیار عالی و خوشمزه ایرانی است که مخصوص شهر کرمان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس