خانه / آشپزی / طرز پخت آبگوشت غوره

طرز پخت آبگوشت غوره

طرز پخت آبگوشت غوره !آبگوشت غوره یکی از آبگوشت های فوق العاده است و  مخصوص عشایر میباشد این غذا بیسار لذیذ و خوشمزه است و نزد مردمان کردستان وهمدان از محبوبیت خاصی برخور دار میباشد اگر گوشت تازه داشتید حتما امتحان کنید و لذت ببرید.

مواد مورد نیاز:

  1. گوشت گوسفند تازه 550 گرم
  2. نخود درجه یک  90 گرم
  3. لوبیا 90 گرم
  4. ادویه  1 قاشق غذا خوری
  5. زردچوبه 1 قاشق غذا خوری
  6. نمک  به مقدار لازم
  7. غوره 200 گرم
  8. پیاز  1عددمتوسط
  9. سیب زمینی 400 گرم
  10. رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه آبگوشت:

گوشت گوسفند معمولاً از قسمت  ماهیچه و یا گوشت سینه و اگر دوست داشتید با مقداری دنبه قطعه قطعه کرده و با نخود و لوبیا و یک پیاز در دیگ  که از قبل آب کردید و جوش آمده  بار کنید. همینکه به اندازه کافی پخته شد، کفهای روی آبگوشت را جمع نموده و دور بریزید. سپس مقداری زرد چوبه و نمک در آبگوشت ریخته، سیب زمینی‌ها را پوست کنده در آن بریزید. برای خوش طعم کردن آبگوشت ۲۰۰ گرم غوره در آبگوشت بریزید. بعد از 30 دقیقه به سر میز ببرید. به همین راحتی یک آبگوشت خوره عالی دارید.

نکته:دقت کنید که گوشت را که با سایر مواد بار گذاشته اید خوب جا بیفتد و بو و مزه خامی ندهد

منبع:ابن سینا97

 

همچنین ببینید

دستور پخت آش پرپوله یا آش عدس

آش پرپۆڵه یا آش عدس غذای محلی کردستان است. این نوع آش مخصوص فصل‌های سرد سال در شهر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس