خانه / آشپزی / طرز پخت ماشاب غذای محلی قم

طرز پخت ماشاب غذای محلی قم

ما شاب یکی از غذای های بسیار فوق العاده و مقوی است که جزء غذا های محلی استان قم و خود شهر قم محسوب میشود این غذا بسیار مناسب برای دوستان است که طرفدار حبوبات می باشند و از ویژگی ها خوب غذا اینکه بسیار ساده و وقت بسیار کمی برای پختن نیاز دارد.

مواد مورد نیاز برای ما شاب :

  1. ماش یک و نیم پیمانه
  2. لوبیا چشم‌بلبلی و برنج و گندم از هر کدام نصف پیمانه
  3. سیب‌زمینی نگینی خردشده یک عدد
  4. کدو حلوایی نگینی خردشده یک پیمانه
  5. عدس یک پیمانه
  6. گوشت ران یا گردن گوسفند با قلم پخته و ریش شده ۲۰۰ گرم
  7. پیاز سرخ شده سه عدد
  8. زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  9. آب گوشت، کشک و نعنا به میزان لازم

طرز تهیه ماشاب:

ابتدا  یک قابلمه‌ی متوسط را از آب پر کرده، ماش، لوبیا چشم‌بلبلی، عدس، برنج و گندم را شسته، به همراه نصف پیاز سرخ‌شده و زردچوبه به آن اضافه کنید. و میگذاریم تا مواد در آب جوش بخورد و در ادامه کدو حلوایی و بعد در اواسط پخت سیب‌زمینی، آب گوشت، نمک و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملایم بگذارید جا بیفتد (وقتی پوست ماش‌ها به روی آش بیاید نشانه جا افتادن آش است). در موقع سرو آش نیمی از گوشت پخته‌شده را به داخل آش و نصف دیگر را برای تزئین آش همراه با پیاز داغ و کشک و نعنا استفاده کنید.

به همین سادگی و اسونی غذای ما حاضر شد.

منبع:ابن سینا

همچنین ببینید

دستور پخت آش پرپوله یا آش عدس

آش پرپۆڵه یا آش عدس غذای محلی کردستان است. این نوع آش مخصوص فصل‌های سرد سال در شهر …

One comment

  1. دست شما درد نکنه غذای خیلی خوبیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس